IBC Wadahna

Pondok Description:

Sedeng-ukuran peti bulk, hiji ngagantian idéal tong beusi tradisional jeung palastik IBC. Hayu IBC diwangun ku awét tilepan luar-quadrangle & karton jero-octagonal, liner dahareun-grade na Usuk kai, gampang dipasang, cai-buktina, kakuatan kuat. Ieu bisa ngangkut 800L ~ 1200L cair, sadia pikeun karéta, treuk jeung angkutan kapal.


  • FOB Harga: US $ 0,5 - 9.999 / Piece
  • Min.Order kuantitas: 100 Piece / Potongan
  • Suplai Kamampuhan: 10000 Piece / Potongan per Bulan
  • Loading Port: Qingdao
  • Shipping Time: 6-15 days after pre-payment
  • Sarat pembayaran: T/T , L/C, D/A, D/P
  • jéntré produk

    Tags produk

    Sedeng-ukuran peti bulk, hiji ngagantian idéal tong beusi tradisional jeung palastik IBC. Hayu IBC diwangun ku awét tilepan luar-quadrangle & karton jero-octagonal, liner dahareun-grade na Usuk kai, gampang dipasang, cai-buktina, kakuatan kuat. Ieu bisa ngangkut 800L ~ 1200L cair, sadia pikeun karéta, treuk jeung angkutan kapal.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • produk patali

      WhatsApp Online Chat !