FIBC Kantong

Pondok Description:

FIBC kantong nyaéta jenis wadahna bungkusan fleksibel pikeun delivery.It boga Kauntungannana dampproof, dustproof, radiasi-bukti sarta stabil etc.And mibanda kakuatan cukup dina struktur. FIBC kantong ieu kawanoh ogé salaku kantong jumbo atawa kantong spasi sarta geus dimekarkeun gancang dina taun panganyarna pikeun genah na di loading na unloading, nanganan tur mawa. Umumna kantong FIBC ieu anyaman kalayan serat poliéster sakumaha polipropilén, poliétilén jeung kitu on.It utamana ngahontal transportasi ku bango atanapi forktruck pikeun liftin ...


  • FOB Harga: US $ 0,5 - 9.999 / Piece
  • Min.Order kuantitas: 100 Piece / Potongan
  • Suplai Kamampuhan: 10000 Piece / Potongan per Bulan
  • Loading Port: Qingdao
  • Shipping Time: 6-15 days after pre-payment
  • Sarat pembayaran: T/T , L/C, D/A, D/P
  • jéntré produk

    Tags produk

    FIBC kantong nyaéta jenis wadahna bungkusan fleksibel pikeun delivery.It boga Kauntungannana dampproof, dustproof, radiasi-bukti sarta stabil etc.And mibanda kakuatan cukup dina struktur. FIBC kantong ieu kawanoh ogé salaku kantong jumbo atawa kantong spasi sarta geus dimekarkeun gancang dina taun panganyarna pikeun genah na di loading na unloading, nanganan tur mawa. Umumna kantong FIBC ieu anyaman kalayan serat poliéster sakumaha polipropilén, poliétilén jeung kitu on.It utamana ngahontal transportasi ku bango atanapi forktruck pikeun ngangkat contaioner Unit. Éta merenah pikeun ongkos bahan bubuk bulk sarta boga kaunggulan tina volume badag, beurat lampu sarta penanganan gampang jsb eta bisa loba dipaké di industri kimia, bahan wangunan, plastik, mineral jeung rupa lianna bubuk, granular, barang masif paking sarta eta mangrupa paket idéal pikeun industri neundeun jeung angkot.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • produk patali

      WhatsApp Online Chat !