Garing Liner PCplus

Pondok Description:

Liner PCplus garing ieu biasana dipasang di 20ft atanapi 40ft wadahna, anu bisa muka sarta ngangkut solid bulk granular jeung bubuk produk di tonnage badag. Kusabab angkutan containerized, dibandingkeun jeung pakét leutik tradisional kawas tas anyaman na FIBC, éta boga kaunggulan hébat kayaning pengiriman barang badag Unit, gampang beban sarta ngurangan, gaya kuli kirang, sarta henteu polusi sekundér pikeun barang disababkeun jsb


  • FOB Harga: US $ 0,5 - 9.999 / Piece
  • Min.Order kuantitas: 100 Piece / Potongan
  • Suplai Kamampuhan: 10000 Piece / Potongan per Bulan
  • Loading Port: Qingdao
  • Shipping Time: 6-15 days after pre-payment
  • Sarat pembayaran: T/T , L/C, D/A, D/P
  • jéntré produk

    Tags produk

    Garing Liner PCplusieu biasana dipasang di 20ft atanapi 40ft wadahna, anu bisa muka sarta ngangkut solid bulk granular jeung bubuk produk di tonnage badag. Kusabab angkutan containerized, dibandingkeun jeung pakét leutik tradisional kawas tas anyaman na FIBC, éta boga kaunggulan hébat kayaning pengiriman barang badag Unit, gampang beban sarta ngurangan, gaya kuli kirang, sarta henteu polusi sekundér pikeun barang disababkeun jsb


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • produk patali

      WhatsApp Online Chat !