• banner2
  • banner1-2
  • banner3
  • 4aa5e716a

Ngeunaan hayu Flexitank

Qingdao hayu Flexitank Co., Ltd. geus komitmen pikeun ngahasilkeun kualitas luhur wadahna flexitank, flexitank treuk, flexitank kareta jeung bungkusan produk cair cairan non-picilakaeun séjénna, ogé ngarojong solusi logistik. Hayu perusahaan didirikan dina 2008, geus fokus R & D, ngarancang jeung ngahasilkeun bungkusan tina non-picilakaeun produk cair cairan pikeun dasawarsa. Produk, nu kaasup wadahna flexitank, flexitank treuk, flexitank kareta, kertas IBC, anu liners wadahna keur 20 'jeung 40' wadahna, pemanasan Pad, kitu ogé accessions tur ngarojong jasa logistik, hayu oge bisa nyadiakeun Pribadi, salah-to- salah schemes optimasi ngaropéa pikeun produksi jeung logistik ...

 

WhatsApp Online Chat !