• banner2
  • banner1-2
  • banner3
  • 4aa5e716a

За ДА Flexitank

Кингдао LET Flexitank копродукции, Ltd е посветена на производство на високо квалитетни сад flexitank, камион flexitank, железнички flexitank и на другите видови неопасен пакување течност течност на производот, како и поддршка на логистички решенија. ДА кој претпријатието е основано во 2008 година, се фокусира на R & D, дизајнирање и производство на пакување на неопасен течност течност производ за една деценија. На производи, во која беа вклучени сад flexitank, камион flexitank, железнички flexitank, хартија ИБЦ, на облоги сад за 20 'и 40' сад, греење рампа, како и инструментите за пристапување и поддршка на логистички услуги, ДА исто така може да обезбеди персоналните, еден-до- еден кориснички оптимизација шеми за производство и логистика ...

 

WhatsApp Online Chat !