IBC Container

Short Description:

Medium-ukuran kontaner akeh, diganti becik saka tong minyak wesi tradisional lan plastik IBC. Ayo IBC digawe serep saka awet lempitan njaba-quadrangle & karton utama-segi wolu, liner pangan-bahan lan pallet kayu-kayuan, gampang diinstal, banyu-bukti, kekuatan kuwat. Iku bisa ngeterake 800L ~ 1200L Cairan, kasedhiya kanggo Sepur, truk lan transportasi kapal.


  • Potongan: US $ 0,5 - 9,999 / Potongan
  • Min.Order Quantity: 100 Potongan /
  • Sumber Kabisan: 10000 Piece / Bagéyan saben Wulan
  • Loading Port: Qingdao
  • Shipping Time: 6-15 days after pre-payment
  • Sarat Pembayaran: T/T , L/C, D/A, D/P
  • Detail produk

    Tags Product

    Medium-ukuran kontaner akeh, diganti becik saka tong minyak wesi tradisional lan plastik IBC. Ayo IBC digawe serep saka awet lempitan njaba-quadrangle & karton utama-segi wolu, liner pangan-bahan lan pallet kayu-kayuan, gampang diinstal, banyu-bukti, kekuatan kuwat. Iku bisa ngeterake 800L ~ 1200L Cairan, kasedhiya kanggo Sepur, truk lan transportasi kapal.


  • Previous:
  • Next:

  • PRODUCTS RELATED

      WhatsApp Online Chat !