FIBC Bag

Short Description:

FIBC tas punika jenis wadhah packaging fleksibel kanggo delivery.It wis kauntungan saka dampproof, dustproof, radiation-bukti lan stabil etc.And wis cukup kekuatan ing struktur. FIBC tas uga dikenal minangka bag Jumbo utawa tas papan lan wis dikembangaké kanthi cepet ing taun anyar kanggo penak ing loading lan unloading, nangani lan mbeta. Umumé tas FIBC wis dirajut karo serat polyester minangka polypropylene, poliethelin lan on.It utamané entuk transportasi dening crane utawa forktruck kanggo liftin ...


  • Potongan: US $ 0,5 - 9,999 / Potongan
  • Min.Order Quantity: 100 Potongan /
  • Sumber Kabisan: 10000 Piece / Bagéyan saben Wulan
  • Loading Port: Qingdao
  • Shipping Time: 6-15 days after pre-payment
  • Sarat Pembayaran: T/T , L/C, D/A, D/P
  • Detail produk

    Tags Product

    FIBC tas punika jenis wadhah packaging fleksibel kanggo delivery.It wis kauntungan saka dampproof, dustproof, radiation-bukti lan stabil etc.And wis cukup kekuatan ing struktur. FIBC tas uga dikenal minangka bag Jumbo utawa tas papan lan wis dikembangaké kanthi cepet ing taun anyar kanggo penak ing loading lan unloading, nangani lan mbeta. Umumé tas FIBC wis dirajut karo serat polyester minangka polypropylene, poliethelin lan on.It utamané entuk transportasi dening crane utawa forktruck kanggo ngangkat contaioner unit. Iku trep kanggo shipping materi wêdakakêna akeh lan nduweni kaluwihan saka volume gedhe, entheng lan gampang jawab etc. Sampeyan bisa digunakake digunakake ing industri kimia, bahan bangunan, plastik, mineral lan jinis wêdakakêna, granular, barang massive packing lan paket becik kanggo industri panyimpenan lan transportasi.


  • Previous:
  • Next:

  • PRODUCTS RELATED

      WhatsApp Online Chat !