Garing Liner Bulk

Short Description:

Liner Bulk garing biasane diinstal ing 20ft utawa 40ft wadhah, kang bisa mbukak lan ngeterake ngalangi akeh granular lan bubuk produk ing tonnage gedhe. Amarga transportasi containerized, dibandhingake karo paket cilik tradisional kaya tas kain lan FIBC, wis kaluwihan gedhe kayata kapal gedhe unit, gampang mbukak lan discharge, pasukan pegawe kurang, lan ora polusi secondary barang nyebabake etc.


  • Potongan: US $ 0,5 - 9,999 / Potongan
  • Min.Order Quantity: 100 Potongan /
  • Sumber Kabisan: 10000 Piece / Bagéyan saben Wulan
  • Loading Port: Qingdao
  • Shipping Time: 6-15 days after pre-payment
  • Sarat Pembayaran: T/T , L/C, D/A, D/P
  • Detail produk

    Tags Product

    Garing Liner Bulkbiasane diinstal ing 20ft utawa 40ft wadhah, kang bisa mbukak lan ngeterake ngalangi akeh granular lan bubuk produk ing tonnage gedhe. Amarga transportasi containerized, dibandhingake karo paket cilik tradisional kaya tas kain lan FIBC, wis kaluwihan gedhe kayata kapal gedhe unit, gampang mbukak lan discharge, pasukan pegawe kurang, lan ora polusi secondary barang nyebabake etc.


  • Previous:
  • Next:

  • PRODUCTS RELATED

      WhatsApp Online Chat !