• banner2
  • banner1-2
  • banner3
  • 4aa5e716a

About Ayo Flexitank

Qingdao LET Flexitank Co., Ltd. tekad prodhuksi kualitas dhuwur sing flexitank, flexitank truk, flexitank railway lan packaging produk Cairan adi non-mbebayani liyane, uga ndhukung solusi logistics. Ayo perusahaan iki diadegaké ing taun 2008, wis ngarahke R & D, ngrancang lan prodhuksi packaging saka non-mbebayani produk Cairan adi kanggo dasawarsa. Produk, kang klebu wadhah flexitank, flexitank truk, flexitank railway, kertas IBC, ing antrian sing kanggo 20 'lan 40' wadhah, panas pad, uga accessions lan ndhukung layanan logistics, ayo uga bisa nyedhiyani pribadi, siji-to- siji rencana Optimization selaras kanggo produksi lan logistics ...

 

WhatsApp Online Chat !